ANM: În următoarele ore, vremea este severă. Codul Galben de vreme rea, prelungit. Vezi zonele vizate

ANM
Mihai Constantinescu

Cod Galben de vreme rea

ANM: În următoarele ore, vremea este severă. Codul Galben de vreme rea, prelungit. Vezi zonele vizate.

Codul Galben este valabil până pe 25 octombrie, ora 18.00

Potrivit ANM, zonele afectate sunt Carpațili Meridionali și Orientali
Fenomene vizate: intensificări ale vântului, ninsori viscolite și spulberate

În zona Carpaților Meridionali și Orientali local și temporar va continua să ningă slab, iar vântul va avea intensificări, îndeosebi la peste 1500 m altitudine, cu viteze, în general, de 70 – 80 km/h, viscolind ninsoarea și spulberând zăpada. La peste 1800 m, în special în Carpații Meridionali în noaptea de miercuri spre joi (24/25 octombrie), vor fi rafale mai mari de 90…100 km/h și va fi viscol puternic.

Zone afectate: nordul și centrul Moldovei
Fenomene vizate: intensificări ale vântului

În noaptea de miercuri spre joi (24/25 octombrie) și pe parcursul zilei de joi (25 octombrie), în nordul și centrul Moldovei vor fiintensificări ale vântului cu viteze de 55…65 km/h, iar pentru intervale scurte de timp rafalele vor depăși 70 km/h.

Notă: Intensificări temporare ale vântului se vor mai semnala și în celelalte zone, cu rafale în general de 50…60 km/h, iar pe arii restrânse în Carpații Occidentali de peste 80 km/h.

sursa ANM

COREP 07 SRL - Firma de constructiiblejoigratielanovacgristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor