logo
RNTV Live

ANM anunță vreme capricioasă. Cum va fi în Ploiești?/VIDEO

Mihai Constantinescu

ANM anunță vreme capricioasă. Cum va fi în Ploiești?

Administrația Națională de Meteorologie a emis, luni, prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. La Ploiești, după un weekend cu temperaturi de peste 30 de grade Celsius, primele zile ale acestei săptămâni vor fi caracterizate prin temperaturi mai scăzute, însă cea mai mare parte a intervalului va fi caracterizată de vreme caldă.

ANM anunță vreme capricioasă

Potrivit ANM, vremea va fi capricioasă în următoarele săptămâni. După un val de temperaturi ridicate, se înregistrează o răcire, la Ploiești și cu 12 grade mai puțin.

Cea mai mare parte a intervalului va fi caracterizată de vreme caldă, cu temperaturi maxime de 26- 29 de grade şi minime de 12- 16 grade, iar în perioada 26-27 mai şi posibil în jurul datei de 3 iunie va fi chiar călduroasă, în medie cu 30- 32 de grade la amiază. Valori termice mai modeste vor fi posibile în 29 şi 30 mai. Sunt anunțate și ploi frecvente.

La Ploiești sunt anunțate precipitații joi, 26 mai, dar și în weekend, când temperatura minimă preconizată se va situa la 12 grade Celsius.

La munte, potrivit ANM, vremea va fi caldă în perioada 25-27 mai, când se vor înregistra maxime termice de 17 – 24 de grade Celsius şi minime de 7 – 14 grade Celsius, uşor mai coborâte la altitudini mari.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor