logo
RNTV Live

Animalele de la Zoo Bucov primesc mai mult răsfăț pe timp de caniculă/VIDEO

Mihai Constantinescu

Animalele de la Zoo Bucov primesc mai mult răsfăț pe timp de caniculă

Temperaturile caniculare sunt o problema si pentru animalele de la Gradina Zoologica. Cele peste 600 de animale aflate în captivitate la Zoo Bucov,  primesc în această perioadă cât mai multe fructe și legume. În unele adăposturi au fost puse bazine, pentru ca animalele să treacă ușor peste caniculă, iar altele sunt udate permanent  cu apă. Toate viețuitoarele de la zoo sunt rasfatate cu banane, salată, castraveti sau iarbă proaspătă.

Animalele de la Zoo Bucov primesc mai mult răsfăț pe timp de caniculă

Suntem în cod portocaliu de caniculă, iar animalele de la zoo simt din plin temperaturile ridicate. La Zoo Bucov, multe dintre animale au nevoie de tratament special pentru a trece cu bine peste această perioadă. Toată lumea se îngrijeşte ca vieţuitoarele să aibă adăposturile curate şi răcoroase, apa să fie mereu proaspătă, iar hrana adecvată. Familia de pavieni se bucură de un adevărat răsfăţ cu pepene galben, piersici sau banane.

Reprezentantii grădinii zoologice le recomandă vizitatorilor să evite să meargă la Bucov la orele prânzului. În această perioadă, cele mai multe animale preferă să stea la umbră în adăposturi. În Grădina Zoologică de la Bucov sunt crescute în captivitate peste 600 de animale din mai bine de 50 de specii.  

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor