logo
RNTV Live

Răsfăţ de cinci…”lăbuţe”. Animalele din Prahova pot avea concediu de “lux” în cele două hoteluri pentru necuvântătoare din Ploieşti

concediu Animalele pot avea şi ele concediu/foto cu caracter ilustrativ sursă foto 6pm
Mihai Constantinescu

Animalele pot avea şi ele concediu

Răsfăţ de cinci…”lăbuţe”. Animalele din Prahova pot avea concediu de “lux” în cele două hoteluri pentru necuvântătoare din Ploieşti. Animăluţele care sunt aduse aici beneficiază de tot ce îşi poate dori un animal de companie de la viaţă. Angajaţii hotelurilor vor avea grijă că prietenului dumneavoastră să nu-i lipsescă nimic cât timp sunteţi plecaţi. Vor fi îngrijiţi, iubiţi şi distraţi poate mai bine decât li se întâmplă acasă.

Coafuri în trend executate cu precizie de specialişti în domeniu, ore de joacă, multe jucării, mâncare de cea mai bună calitate. De asta au parte animalele de companie care sunt cazate aici. Pot beneficia şi de ore de dresaj, dacă stăpânul doreşte acest lucru. 

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/tragedie-copil-de-4-ani-ucis-de-cainele-familiei/

Cele două hoteluri au fost gândite pentru stăpânii de animale care pleacă în concediu şi nu le pot lua şi pe ele. Sau pentru acele zile când treburi urgente obligă stăpânul să nu poată ajunge acasă. Animalul rămâne peste noapte singur fără ca cineva să-l poată hrăni şi să-i dea apă. Astfel de situaţii pot fi rezolvate ducând animalul la hotel. Aici este supravegheat şi îngrijit.

În funcţie de pachetul dorit, stăpânul poate plăti pentru concediul de lux al animăluţului între 40 şi 100 de lei pe zi.

La pensiunea animalelor, preţurile diferă, dar niciodată nu depăşesc o sută de lei pe zi.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursa observator.tv

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor