logo
RNTV Live

Angajatul unui spital a furat măști, mănuși și dezinfectant

sursă foto Stiri pe surse
Mihai Constantinescu

Angajatul unui spital a furat măști, mănuși și dezinfectant

În plină epidemie de coronavirus, un angajat al unui spital a făcut un gest scandalos: a furat măști, mănuși și dezinfectant din unitatea medicală unde lucra.

Astfel. Polițiștii din Argeș au făcut percheziții în Pitești, într-un dosar de delapidare în care este implicat angajatul . Materialele furate le-ar fi dat unor persoane, anunţă Observator.tv.

“În cadrul activităţilor efectuate pentru prevenirea şi limitarea efectelor pandemiei determinate de infecţia cu virusul COVID-19, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Argeş au efectuat, astăzi, patru percheziţii în municipiul Piteşti, la o unitate spitalicească şi la domiciliile a două persoane fizice. Din cercetări a reieşit că un angajat al spitalului ar fi sustras din gestiune echipamente specifice de protecţie, pe care le-ar fi remis către diverse persoane fizice.În urma percheziţiilor, de la domiciile celor două persoane au fost ridicate mai multe materiale specifice de protecţie (măşti, mănuşi, soluţii dezinfectante)”, anunță Poliţia Judeţeană Argeş.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor