logo
RNTV Live

Angajații Temo Ploiești, asigurați de municipalitate că își vor primi drepturile salariale/ UPDATE

brazi-termo-1
Mihai Constantinescu

Angajații Temo Ploiești, asigurați de municipalitate că își vor primi drepturile salariale.

Angajații Termo Ploiești au oprit ieri lucrurl și au protestat pentru că nu au primit salariile și alte drepturi. Inițial au protestat în Brazi, iar apoi au mers în Ploiești unde au fost primiți chiar de edilul municipalității, Andrei Liviu Volosevici. Acesta a discutat direct cu angajații operatorului actual de termoficare.

Protestul spontan al angajaților S.C. Termo Ploiești S.R.L. a fost declanșat de situația de incertitudine în care se află activitatea de producere și alimentare cu agent termic a orașului, cauzată de sincopele înregistrate în finanțarea acestui serviciu public, implicit în salarizarea personalului care deservește societatea.

Edilul șef al municipiului Ploiești a mers în mijlocul protestatarilor și a purtat un dialog direct, oferind asigurări ferme că, “în ciuda tuturor problemelor cu care se confruntă la acest moment operatorul de termoficare, S.C Termo Ploiești S.R.L. va funcționa, iar salariile angajaților vor fi acordate fără sincope”.

Totodată, primarul Andrei Liviu Volosevici le-a declarat angajaților S.C. Termo Ploiești S.R.L. că va menține dialogul deschis cu aceștia, apreciind tot personalul acestei societăți, pentru buna pregătire profesională și dedicarea de care dă dovadă în activitatea pe care o desfășoară.

Angajații S.C. Termo Ploiești S.R.L. sunt specializați în acest domeniu și înțeleg foarte bine problemele cu care ne confruntăm în această perioadă. Aceștioameni depun zilnic eforturi pentru a asigura căldură și apă caldă în casele ploieștenilor, iar eu voi fi alături de ei pentru a reechilibra situația acestui serviciu public, atât de necesar pentru confortul a peste 100.000 de ploieșteni” a conchis, la finalul întâlnirii cu protestatarii, primarul municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor