logo
RNTV Live

Angajații și beneficiarii adăpostului de noapte din Ploiești, amenințați cu toporul

9776D3B8-F332-42A2-B042-34D0C26ECE5D_4_5005_c
Tudor Teodora

Joi noapte, un bărbat în vârstă de 54 de ani i-a amenințat cu un topor pe angajații și beneficiarii adăpostului de noapte de pe Bulevardul Petrolului din Ploiești. Individul a fost reținut pentru 24 de ore. 

Conform angajaților, bărbatul venea, în ultima perioadă, din ce în ce mai rar la adăpost. Joi noaptea, acesta s-a prezentat în stare de ebrietate, iar accesul în centru este interzis persoanelor care au consumat alcool. Acesta a fost motivul pentru care bărbatul a plecat, iar ulterior s-a întors înarmat cu un topor și a început să amenințe. 

La momentul respectiv, în centru se aflau doi angajați, unul dintre ei fiind de la pază și 7 beneficiari. 

Pentru a opri escaladarea scandalului, cazul a fost semnalat poliției, iar echipajele sosite la fața locului l-au imobilizat și l-au dus la secție pentru audieri. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare. Pe 17 februarie, acesta urmează să fie prezentat unității de parchet componente cu propunere de luare a unei alte  măsuri  preventive. 

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor