Angajaţii serviciului de salubritate au protestat astăzi. Ce spune primarul Ploieştiul despre situaţie

Angajaţii serviciului de salubritate au protestat astăzi din cauza întârzierilor salariale.

Primarul Municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici, își exprimă îngrijorarea faţă de situaţia salariaţilor operatorului local de salubritate, . mia ales că municipalitatea ploieşteană nu are restanţe la plata facturilor către operator.

“ Înţeleg situaţia salariaților operatorului Rosal Grup S.A. şi am speranţa că această problemă, care ţine strict de managementul intern al societăţii, să se rezolve cât mai curând.

Având în vedere că, în cursul acestei zile, au existat sincope în desfăşurarea programului de salubritate, la nivelul municipiului Ploieşti, am notificat deja conducerea Rosal Grup S.A. cu privire la respectarea prevederilor contractuale pe care le avem. Totodată, le-am solicitat să ne informeze în ceea ce priveşte măsurile pe care le vor lua în vederea susţinerii cu eficienţă a programului zilnic de salubritate, stabilit de comun acord.

Vom continua să urmărim cu atenţie activitatea tuturor operatorilor de servicii publice. Ploieştenii trebuie să beneficieze de servicii publice responsabile şi de calitate. În cazul în care această situaţie va persista şi va continua să genereze disconfort ploieştenilor, vom dispune sancţiuni, conform prevederilor contractuale pe care le avem cu operatorul S.C. Rosal Grup S.A.” a declarat pe acest subiect primarul Andrei Volosevici.

cel mai verde complex reziential

Vezi şi https://republikanews.ro/atentie-nu-se-mai-poate-circula…/

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

arnos 6 oua

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here