logo
RNTV Live

Angajaţii Primăriei Ploieşti muncesc “de acasă”

Proiecte pe bani europeni
Mihai Constantinescu

Angajaţii Primăriei Ploieşti muncesc “de acasă”. Noul program intră în vigoare de mâine, 27 ianuarie.2022.

Astfel, având în vedere contextul actual al evoluției epidemiologice în municipiul nostru, angajații Primăriei Municipiului Ploiești își vor desfășura activitatea alternativ, prin prezența la sediul instituției sau prin muncă la domiciliu, respectiv 1 săptămână prezență fizică la serviciu/1 săptămână muncă la domiciliu (în sistem online), astfel încât să se asigure continuitatea activității, iar relația instituției cu cetățenii să nu fie afectată.  

De asemenea, programul cu publicul, la Registratura Primăriei municipiului Ploiești, se va desfășura, începând din data de 27.01.2022,  după cum urmează:

  • Luni             9.00-13.00                   depunere documente;
  • Joi                9.00-13.00                   eliberare documente.

Solicitările/petițiile/reclamațiile sau alte documente se pot transmite în sistem online, la următoarele adrese de e-mail:

registratura@ploiesti.ro

dir.urbanism@ploiesti.ro

comunicare@ploiesti.ro

Persoanele care nu au acces la o adresă de e-mail pot transmite sesizările/petițiile/reclamațiile sau alte documente prin intermediul serviciilor poștale, la adresa: Primăria Municipiului Ploiești, Piața Eroilor nr. 1 A, 100316, Ploiești.

Sesizările și cererile se pot adresa și telefonic, la următoarele numere:

0244/516699                                       Centrală Primărie;

0244/984                                             Dispecerat permanent – Primărie

Programul de audiențe cu publicul rămâne suspendat

Angajații aparatului de specialitate din cadrul U.A.T. Municipiul Ploiești își vor desfășura activitatea cu respectarea măsurilor de igienă și siguranță și au obligația de a anunța șeful ierarhic superior cu privire la apariția unor simptome aferente COVID-19, fiindu-le interzisă prezența la locul de muncă, în acest context.

Pentru instituțiile de subordonare locală, fiecare ordonator de credite are obligația să modifice programul de lucru al instituției pe care o conduce, în regim de muncă la domiciliu, acolo unde specificul activității permite, respectiv 1 săptămână muncă la domiciliu/1 săptămână prezență la serviciu, astfel încât să se asigure continuitatea activității, iar relația instituției cu cetățenii să nu fie afectată.  

Cu titlu de excepție, în funcție de specificul activității, acolo unde este absolut necesară prezența fizică a salariaților, pentru instituțiile cu peste 50 de salariați, programul de lucru de 8 ore se organizează astfel încât personalul să fie împărățit în cel puțin două grupe, care să înceapă, respectiv să termine activitatea, la o diferență de cel puțin 1 oră.

Municipalitatea le mulțumește ploieștenilor pentru înțelegere în ceea ce privește măsurile luate și îi asigură că activitatea administrației publice locale nu va avea sincope, urmând ca aceasta să se desfășoare corespunzător și eficient.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor