logo
RNTV Live

Angajaţii CSM trebuie plătiţi! Campanie republikanews.ro Andrei Volosevici, senator PNL, fost primar al Ploieştiului: Cineva trebuie să-şi asume responsabilitatea!

volo
rnews

 

Andrei Volosevici, senator PNL, fost primar al Ploieştiului:

„De mai bine de un an, ştiu că se merge pe varianta PFA-urilor la CSM. Înţeleg că şi Curtea de Conturi ar fi considerat legale aceste contracte, dar cu toate acestea s-a ajuns într-o asemenea situaţie deloc corectă faţă de oamenii care muncesc. Peste tot în lume, dacă prestezi o activitate, e normal şi obligatoriu să fii plătit.  Culpa pentru încheierea acestor înţelegeri nu merge către sportivi, pentru că nu ei au decis această variantă juridică. Deci, oamenii trebuie să-şi ia salariile. Cu atât mai mult cu cât nu vorbim de o societate oarecare, de un SRL, ci de Clubul Sportiv Municipal Ploieşti, o instituţie cu multe medalii bine meritate. Cineva trebuie să-şi asume responsabilitatea”

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor