Angajări la IJP Prahova/ VIDEO

IJP Prahova concurs
https://sindicateuropol.ro/lista-posturilor-scoase-la-concurs-pentru-politia-romana/?fbclid=IwAR1xhi1nET_2dYOxbQAx2H-9-MDUlmS3zH628fI1lI7IyNXIeAJb2p0ZXIk
angajare

Angajări la IJP Prahova! Inspectoratul Județean de Poliție Prahova scoate la concurs două posturi de agent de poliție, specialitatea comunicații și informatică, dintre care, unul pentru electronist, existente în cadrul Serviciului de Comunicații și Informatică.

Înscrierea candidaților se va realiza în perioada 15.11-24.11.2021 (inclusiv în zilele nelucrătoare, pe data de 24.11.2021 doar până la orele 16:00), online la adresa de e-mail  [email protected]

Cererile de înscriere însoțite de documentația solicitată transmise după data de 24.11.2021, orele 16:00, nu vor fi luate în considerare.

Relații suplimentare se pot obține de la sediul inspectoratului, conform datelor de mai sus dar și de pe pagina de internet a Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, https://ph.politiaromana.ro/,  secțiunea Carieră-Posturi scoase la concurs:https://ph.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs/anunt-concurs-incadrare-directa-agenti-de-politie-specialitatea-comunicatii-si-informatica.

Vezi şi https://republikanews.ro/pesta-porcina-africana-se-extinde/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

hidro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here