logo
RNTV Live

Andrei Huțu, realizatorul emisiunii “Pe gazu’ meu”, accident groaznic de ziua lui. Vinovatul a fugit

masina avariata in accident la bucov
Daniel

Neatenția la volan face victime

Un șofer neatent a intrat noaptea trecută pe contrasens in zona localității Bucov. Pe sensul opus, o șoferiă prudentă a tras de volan, evitând astfel impactul între cele două autoturisme. Din păcate pentru aceasta, mașina ei a juns pe câmp, iar vinovatul a fugit de la locul accidentului. Șoferița este prietena realizatorului emisiunii “Pe gazu’ meu”. Nu a apucat să memoreze numărul mașinii șoferului vinovat. Totul s-a întâmplat pe drumul județean între Pleașa și Bucov. În zonă nu este nicio cameră de supraveghere. Singura informație este că șoferul vinovat conducea un autoturism alb, marca Logan.

Iată mesajul postat de către prietenul victimei pe rețelele de socializare:

Va multumesc tuturor pentru urari, din pacate ziua nu s-a treminat cum trebuia sa se termine, cu voie buna si o felie de tort, pentru ca Diana putea sa moara intr-un accident de masina. 
Acesta postare nu este facuta pentru mila sau compatimiri, ci doar in speranta in care cel care a intrat pe contrasens (cel mai probabil din vina facebook-ului sau WhatsUpp-ului la volan) si care a fost evitat de Diana incat sa nu existe o coliziune frontala, sa citeasca si sa isi dea seama ca un om putea sa moara nevinovat. Acesta nici macar nu a oprit la locul accidentului sa vada daca persoana care a tras de volan sa-l evite, astfel parasind partea carosabila intr-un sant de 3 metri adancime, a murit sau este in regula. Stim doar ca este vorba de un Logan alb….si cam atat.
Soferule de logan alb, vreau sa te intreb daca te simti bine in pielea ta si daca ai vreo mustrare de constiinta?

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor