logo
RNTV Live

Andreea Marin a ales Telega pentru a construi casa de vacanţă multi visată:”Mi s-a parut foarte romantic”

sursă foto casepractice.ro
Mihai Constantinescu

Andreea Marin a ales Telega

Andreea Marin a ales Telega pentru a construi casa de vacanţă multi visată:”Mi s-a parut foarte romantic”

Telega se află în zona deluroasă a Subcarpaților Curburii, întinsă de-a lungul văii pârâului  Sărata și pe dealurile dimprejur. Pentru cine vine pentru prima dată aici, locul poate fi considerat foarte romatic. Asta a crezut şi Andreea Marin. Vedeta şi-a construit la telega o superbă casă de vacanţă.

Casa aflata la doar circa 100 de kilometri de Bucuresti este destul de simpla, parter plus etaj și o miniterasă.

”Am venit in acest sat invitata fiind la masa de Paste a unor prieteni. Am luat masa si am pornit pe drumurile acestea de munte la pas, sa dam burta jos, cum se zice. Pe un copac, scrijelit, asa, un numar de telefon. Mi s-a parut foarte romantic acest lucru. La vremea aceea eram un simplu angajat al televiziunii, deci nicigand sa visez pe atunci sa imi construiesc o casa.

O zi după, am sunat, am aflat ca proprietarii erau niste oameni in varsta, care locuisera candva in acest sat. M-am intors dupa un timp la ei, ne-am placut si impreuna am cautat solutii si am gasit o solutie pe termen lung. Si uite asa a devenit terenul al meu”, isi începe povestea Andreea Marin.

Citeşete continuarea AICI

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor