logo
RNTV Live

INCREDIBIL! Profesoara înjunghiată, găsită vinovată de către conducerea școlii

profesoarei înjunghiate sursă foto Cancan.ro
Mihai Constantinescu

Anchetă internă în cazul profesoarei înjunghiate la CN” Spiru Haret” Ploieşti. Concluzii

Profesoara de 43 de ani de la Colegiul Naţional “Spiru Haret” din Ploieşti a fost înjunghiată de un tânăr de 22 de ani, fost elev al unităţii de învăţământ, la sfârşitul lunii ianuarie.

Totul s-a întâmplat în fața cancelariei. Femeia a fost injunghiată cu un cuţit în abdomen.
Autorul sângerosului atac a fost Nițescu Mihai Alexandru, în vârstă de 22 ani, fost elev al şcolii.

În urma atacului, a fost realizată şi o anchetă internă. Iată care sunt concluziile:

” În concluziile raportului făcut după terminarea anchetei de la colegiul Spiru Haret din Ploiesti, profesoara Andreea Alexe ar fi vinovată pentru că nu a respectat Regulamentul de Organizare şi Funcţionare al şcolii.

În ziua în care a fost înjunghiată în faţa cancelariei de fostul elev, femeia era profesor de serviciu. Raportul spune că la acea oră ea ar fi trebuit să se afle la poarta, langa paznic nu în clădirea şcolii. În replică, profesoara a justificat de ce era în cancelarie. Liceul are cel mai performant şi sigur sistem de acces din judet, pe bază de cartelă.

Raportul mai spune că profesoara nu va fi sancţionată dar portarului i se va lua 10% din salariu, pe trei luni. Incidentul a fost comentat şi de ministrul educaţiei Ecaterina Andronescu care a declarat că un profesor nu trebuie să fie transformat într-un gardian. Tănărul care a înjunghiat-o pe profesora a fost reţinut, însă acum se aşteaptă sentinţa în acest dosar.”

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor