logo
RNTV Live

Anchetă după ce un polițist si-a pierdut pistolul. Era prima zi de muncă

durds foto Libertatea
Mihai Constantinescu

Anchetă după ce un polițist si-a pierdut pistolul. Era prima zi de muncă

S-a întamplat în Capitală, unde un agent de poliție și-a pierdut pistolul cu 15 gloamțe, acesta fiind în prima zi de muncă. Omul legii a constatat că îi lipsește muniția luni seară, atunci când trebuia să predea armamentul, la finalul turei de lucru:

Superiorii au pornit o anchetă.

”Cu privire la informaţiile apărute în spațiul public, conform cărora un polițist ar fi pierdut încărcătorul armei din dotare, Serviciul Informare și Relații Publice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele: În cursul serii de 7 noiembrie a.c., în momentul predării armamentului și muniției din dotare, la ieșirea din schimb, un polițist, din cadrul Secției 12, a constat lipsa unui încărcător de rezervă, cu cele 15 gloanțe aferente. În momentul de față se efectuează demersuri în vederea recuperării încărcătorului și muniției. De asemenea, au dispuse verificări, prin intermediul structurii de control intern”, a transmis Poliția Capitalei.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor