logo
RNTV Live

ANAF pune în vânzare vila de lux a Prințului Paul din Sinaia

ANAF
Theo Tănăsescu

ANAF pune în vânzare vila de lux a Prințului Paul din Sinaia la un preț foarte redus. Statul român trebuie să recupereze suma de 4.000.000 de euro de la Prințul Paul și ceilalți condamnați în dosarul Ferma Băneasa.

ANAF vinde vila de lux a Prințului la un preț cotat experții în imobiliare ca fiind infim!

Prințul Paul al României a rămas liber după ce justiția franceză a refuzat să îl trimită în țară pentru a executa pedeapsa de trei ani și patru luni de închisoare dată de Înalta Curte de Casație de la București. Vila confiscată de statul român în dosar are o valoare de 1.200.000 de lei și este situată în Sinaia, un paradis al turismului.

„Cel care a cumpărat-o a făcut o investiție excelentă. Prețul este foarte mic, chiar dacă în opinia mea suprafața nu era foarte mare, dar, repet, nu se mai poate replica o asemenea proprietate în zilele noastre, chiar dacă trebuie poate reconsolidată, reamenajată, este o bijuterie”, a spus Eduard Uzunov, expert imobiliar, citat de presa locală.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor