logo
RNTV Live

Ana Morodan, băută, drogată și fără permis la volan!

ana-morodan-retinuta-droguri-alcool-volan-825489
Ștefan Petre

„Contesa digitală” Ana Morodan, cunoscută în mediul online ca influencer, a fost prinsă băută și drogată la volan. Mai mult, ea a provocat un accident și a refuzat inițial testarea, fiind supusă probelor biologice abia la al doilea filtru al Poliției!

Influencerița Ana Morodan a fost reținută de polițiști și este cercetată în două dosare penale: pentru consum de alcool și droguri și pentru refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice, notează publicația Buletin de București.

Marți, 28 martie,  în jurul orei 16:20, în zona Pieței Charles de Gaule (după cum anunță Știrile Pro TV), polițiștii au efectuat semnalul regulamentar de oprire, însă Ana Morodan și-a continuat drumul, moment în care a intrat în coliziune cu alte două mașini! Din fericire, au rezultat doar pagube materiale.

Femeia a refuzat testarea Alcooltestul și DrugTestul la fața locului, după ce a fost identificată, dar și prelevarea de probe biologice, iar după incident și deschiderea unui dosar penal s-a urcat din nou la volan!!

Câteva ore mai târziu, în aceeași zi, a fost oprită din nou în trafic de polițiștii rutieri. Femeia a acceptat, de această dată, să fie testată cu aparatul Alcooltest, care a indicat o valoare de până la 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost testată și cu aparatul DrugTest, care a relevat prezența în organism a substanțelor psihoactive. Totodată, polițiștii au constatat că Ana Morodan figura cu permisul de conducere reținut, notează Buletin de București.

Ana Morodan a fost reținută pentru 24 de ore și urmează să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 în vederea luării unei măsuri preventive.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor