logo
RNTV Live

Amicalul Rusia – România va fi transmis online

1170x0_147861554536e46308
Cristian Anghelescu

Mâine, de la ora 18:00, tricolorii vor disputa un ultim joc în 2016, un amical contra Rusiei, gazda turneului final al Campionatului Mondial 2018. Duelul cu Rusia va fi transmis online pe site-ul ArenaFanilor.ro, putând fi vizionat de către toţi fanii echipei naţionale care au cont activ pe această platformă.

România a mai întâlnit Rusia, după destrămarea Uniunii Sovietice, o singură dată: un amical disputat la București în martie 2008, câștigat de tricolori cu 3-0. În fața URSS avem următorul palmares: trei succese, două remize și patru înfrângeri, golaveraj 10-13.

Acesta este ultimul meci pe care România îl va juca în 2016 și al cincilea meci pe care “tricolorii” îl vor susține sub comanda lui Daum.

Jucătorii care nu vor face deplasarea în Rusia sunt: Ovidiu Hoban, Alex Maxim, Romario Benzar, Nicolae Stanciu, Alex Chipciu, Cosmin Moți, Claudiu Keșeru, Ciprian Tătărușanu și Vlad Chiricheș

Iată cum arată lotul României pentru partida de mâine:

Portari: Pantilimon, S. Lung, Cojocaru

Fundași: Săpunaru, Țîru, D. Grigore, Toșca, S. Filip, G. Enache, Latovlevici

Mijlocași: Bicfalvi, R. Marin, Ad. Popa, Prepeliță, Dr. Nedelcu

Atacanți: B. Stancu, Fl. Andone, Grozav, D. Rotariu.

Meciul va fi transmis în direct de postul de televiziune Dolce Sport.

sursa: arenafanilor.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor