Acum câteva zile, vicepreședintele Consiliului Județean Prahova, Cristian Constantin Apostol, a primit vizita ambasadorului Republicii Turcia în România, E.S. Özgür Kıvanç Altan. A fost o întâlnire de curtoazie în care s-au purtat discutate relațiile bilaterale România-Turcia. S-au discutat si oportunitățile de dezvoltare regională.

Oaspetele nostru a venit însoţit de Erdal Onat, consilier în cadrul Ambasadei, Sude Gürcan, ataşat comercial în cadrul Ambasadei, Ufuk Tandoğan, preşedintele Asociaţiei Oamenilor de Afaceri Turci (TIAD), dar şi de mai mulţi investitori, unii dintre ei desfăşurând deja activităţi şi în Prahova.

Interesul major l-a reprezentat partea de dezvoltare a infrastructurii rutiere în judeţul Prahova, aspect asupra căruia investitorii turci şi-au manifestat deschiderea de a se implica în partea de construcţie. Deşi au o experienţă vastă în acest domeniu, aceştia au recunoscut că lucrările de execuţie a şoselelor în zona muntoasă a Prahovei sunt unele extrem de dificile, în special din cauza reliefului.

La sfârșitul discuțiilor i-am înmânat ambasadorului Republicii Turcia o placheta reprezentând obiective de interes județean  și i-am mulțumit pentru vizită, asigurându-l că uşile CJ Prahova sunt deschise, iar conducerea instituţiei este interesată de orice investiţie care aduce plusvaloare judeţului nostru, a declarat  vicepreședintele Consiliului Județean Prahova, Cristian Constantin Apostol pe pagina de Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *