logo
RNTV Live

Amansio, irezistibil la Gala Colosseum Mamaia

KO Amansio la Mamaia
Cristian Anghelescu

Amansio, irezistibil la Gala Colosseum Mamaia

Ploieșteanul Amansio Paraschiv este unul dintre cei mai valoroși luptători din circuitul Colosseum Tournament Mamaia de la Tenis Club IDU.

La Mamaia, acesta a luptat cu germanul Tim Muller, într-un meci contând pentru titlul intercontinental la categoria 71 de kilograme. Și l-a învins într-o manieră entuziasmantă, printr-un KO venit în ultimele 20 de secunde ale luptei.

Asta, după ce în urmă cu puțină vreme, “Vikingul” îl spulbera, la Ploiești, pe italianul Jordan Valdinocci.

Victorii românești pe linie la Gala Colosseum

Victoria lui Amansio a fost main-eventul serii în care reprezentanţii României şi-au arătat superioritatea în faţa omologilor din Germania.

Favoriţii publicului de la Malul Mării au început entuziasmant. Alexandru Voicu l-a învins pe Tobias Blumenstengel, iar Costin Mincu a câştigat prin KO meciul cu Fabio Canitano.

Imediat, Mădălin Crăciunică, la categoria 75 de kilograme, nu i-a dat şanse adversarului. Iar Adrian Roşca a dus scorul la 4-0 pentru România, după ce l-a învins pe Dung Kuang. În urma rezultatului, acesta a câştigat centura de campion european A.F.S.O.

În meciul greilor, Dănuţ Hurduc a făcut senzaţie. L-a pus de trei ori la pământ pe Robin Salehi, încă din prima repriză, şi a obţinut victoria.

Invincibilitatea luptătorilor români a fost continuată de Cristian Milea, care a câştigat la puncte duelul cu Slawka Wittmer.

Iar Amansio a pus cireașa pe tort, victoria în fața lui Muller fiind ovaționată minute în șir!

Eduard Irimia mizează pe Superkombat-ul la Constanța

Peste numai o lună, mai precis pe 19 august, Litoralul va găzdui, la Constanța, Gala Superkombat.

Va fi o gală de excepție transmisă la nivel global în peste 100 de țări! În toată America, chiar și în China, țară unde Irimia va  organiza, în curând, o gală eveniment

 

 

 

 

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor