logo
RNTV Live

Alina Eremia susține un concert pe terasa Ploiești Shopping City, pe 12 septembrie

Site_poza_portret_600x900px-01
rnews

Ploiești, 30 august 2021 – Duminică, 12 septembrie, de la ora 19.30, sus pe terasa Ploiești Shopping City, ploieștenii vor face reload cu muzică tare, la un concert susținut de Alina Eremia, una dintre cele mai îndrăgite artiste ale momentului.

În urma succesului cu piesa Tu ești vara mea,, Alina Eremia a continuat să lanseze hit-uri precum Tatuaj, Poartă-mă, Vorbe pe Dos, De ce ne îndrăgostim? și Dependența Mea. Odată cu lansarea single-ului „Out of my mind”, în colaborare cu americanul Novaspace, Alina Eremia a anunțat și primul său album, intitulat „360”.

Accesul la concertul din 12 septembrie se va face exclusiv pe bază de invitație ce poate fi obținută în urma unei comenzi în restaurantele din food court-ul centrului comercial.

În perioada 27 august – 10 septembrie, clienții Ploiești Shopping City, care fac o comandă de minimum 60 lei în restaurantele aflate în zona food court, primesc pe loc o invitație dublă la concert. Comanda poate fi cumulată pe două bonuri fiscale emise în ziua înscrierii în campanie, iar revendicarea invitației duble se face fie la Info Point, fie la promoterul din food court.

Reload, sus pe terasa Ploiești Shopping City

Terasa Ploiești Shopping City are o suprafață de 1200 mp și este gândită ca o zonă unde te poți încărca cu energie, unde poți face reload cu muzică bună, spectacole inedite, mâncare delicioasă și cocktailuri energizante.

Evenimentul se va desfășura respectând distanțarea fizică, precum și norme de igienă pentru prevenirea răspândirii COVID-19, în linie cu recomandările autorităților.

Mai multe detalii pe pagina https://www.ploiestishoppingcity.ro/ , pe pagina de Instagram  și pe pagina de Facebook.

Despre Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City, primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, are o suprafață închiriabilă de 46.500 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Starbucks, Tezyo, LC Waikiki, Intersport, Noriel, BSB, și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania împreună cu NEPI Rockcastle.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor