logo
RNTV Live

Alibaba își consolidează prezența pe piața globală prin lansarea unor noi servicii și produse

Alibaba_Marketplace_Logo
Dudau Andreea Valentina

Alibaba își accelerează extinderea la nivel global prin introducerea unor noi servicii dedicate întreprinderilor mici din Statele Unite și Europa!

Gigantul lanț chinez de comerț electronic Alibaba își intensifică expansiunea globală prin lansarea unor noi servicii menite să atragă întreprinderile mici din SUA și Europa pe platforma Alibaba.com – platforma business-to-business care se adresează companiilor din afara Chinei.

Noul serviciu numit “Alibaba Guaranteed” are scopul de a oferi o mai mare siguranță privind livrarea, plățile și rezolvarea disputelor.

Această mișcare marchează o extindere a afacerii internaționale a Alibaba, care include și vânzări directe către consumatori din străinătate prin platforme precum AliExpress.

În timp ce consumatorii chinezi au avut acces la servicii precum urmărirea livrărilor și politici de returnare favorabile, întreprinderile mici care cumpără de pe platformele de comerț electronic transfrontalier se confruntă cu o complexitate mai mare a comerțului internațional.

Noul serviciu Alibaba.com vizează să ofere cumpărătorilor date de livrare mai precise și returnări locale gratuite, într-o încercare de a răspunde nevoilor tot mai diverse ale pieței globale. Platforma online vinde în principal produse de la furnizori chinezi către întreprinderile mici din Europa, SUA și alte regiuni ale lumii.

Alături de această extindere, Alibaba.com intenționează să integreze instrumente de inteligență artificială în platformă pentru a sprijini afacerile în digitalizarea lor. Acest lucru include generarea rapidă a descrierilor de produse cu cuvinte cheie de căutare și furnizarea asistenței clienților în afara orelor obișnuite de program.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor