logo
RNTV Live

Alertă! Două minore au fost date dispărute. Sunt indicii că se deplasează pe ruta București-Brașov

dispărut
Mihai Constantinescu

Alertă! Două minore au fost date dispărute. Sunt indicii că se deplasează împreună pe ruta București-Brașov-

.Este vorba despre HULPAN ARIANNA GABRIELA de 15 ani din comuna Curtești (județul Botoșani). A părăsit domiciliul în noaptea de 08/09 mai 2021 și până în prezent nu a revenit și nici nu a contactat familia.
Semnalmente: 1,85 înălțime, aproximativ 125 kg, par brunet lung, ochi verzi.

Nu se cunoaște vestimentația la momentul plecării.

De asemenea, la data de 9 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției Nr. 3 Poliție Rurală Bolintin-Vale au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat din comuna Cosoba, județul Giurgiu, cu privire la faptul că în dimineața zilei de 09.05.2021, în jurul orelor 04.00 – 05.00, fiica sa, TEODORIU NARCISA, în vârstă de 15 ani, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.
SEMNALMENTE: înălțime 1,70 metri, greutate 56 kg., ochi căprui, păr scurt vopsit închis la culoare, poartă ochelari de vedere.
La momentul plecării era îmbrăcată cu o bluză de trening bleu din fâș, pantaloni negri largi, adidași negri și un rucsac negru.

În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că cele două minore se deplasează împreună pe ruta București-Brașov. Rugăm cetățenii care dețin informații cu privire la cele două minore să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție!

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor