Alertă meteo. Val de căldură şi manifestări de instabilitate atmosferică în toată ţara

Arșița nu ne lasă curând! Cât mai durează canicula
upă valul de căldură care ne face zilele fripte, vin și ceva ploi.

Alertă meteo. Val de căldură şi manifestări de instabilitate atmosferică în toată ţara

Meteorologii au emis o informare meteorologică valabilă pentru toată ţara, până la ora 23.00.Astăzi ne vom confrunta cu un val de căldură şi instabilitate atmosferică.

Potrivit ANM, vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a țării, iar în regiunile vestice, nord-vestice, sudice și sud-estice și pe arii restrânse în restul teritoriului, după-amiaza disconfortul termic va fi ridicat. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și va depăși ușor pragul critic de 80 de unități.

cel mai verde complex reziential

Îndeosebi după-amiaza și seara, instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată la deal și la munte și pe arii restrânse în celelalte regiuni. Vor fi perioade în care se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și căderi de grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15…25 l/mp și izolat 35…40 l/mp.

Vezi şi https://republikanews.ro/biserica-sfanta-vineri-din-ploiesti-una-dintre-cele-mai-valoroase-din-tara-povestea-ei-a-inceput-in-urma-cu-2017-ani/?fbclid=IwAR3PVuEFWMw4ri7GFxT9LV_s5M8b8HHj4vYmvAESisT_pcFs3yqtIdb-rQU

Vezi şi https://republikanews.ro/prahovenii-asteptati-la-un-super-picnic-in-familie-si-un-targ-de-adoptii-canine/?fbclid=IwAR0BbJirGifpKubDtBdfv1a5859dDOtslxqpGD5xvVBVUpaajbR4tPhCmso

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here