logo
RNTV Live

Alertă maximă! Un violator în serie din Prahova, eliberat de puţin timp din puşcărie, căutat din nou. Umblă înarmat

găsit sursa foto observator.tv
Mihai Constantinescu

Pe urmele unui violator în serie

Alertă maximă! Un violator în serie din Prahova, eliberat de puţin timp din puşcărie, căutat din nou. Umblă înarmat.

Se numeşte Radu Fonea, are 56 de ani şi este din orașul Plopeni, județul Prahova. A ieşit din penitenciar de puţin timp. Mai exact în iunie 2017.

Individul este un om de temut printre femei şi un cunoscut al oamenilor legii. Pentru faptele odioase pe care le-a comis a fost condamnat în mai multe rânduri. Este autorul a numerose tâlhării și violuri. În total, acesta a executat deja 21 de ani de închisoare, notează observator.tv.

VEZI ŞI https://portal.republikanews.ro/un-prahovean-a-spus-politistilor-ca-i-au-fost-furati-banii-din-casa-ce-au-descoperit-politistii-te-lasa-fara-cuvinte/

Acum o altă femei i-a picat victimă. Este vorba despre o persoană în vârstă de 49 de ani din Petroşani, locul unde s-a şi produs fapta. A pătruns cu forţa în casa acesteia şi sub ameninţarea cuţitului a violat-o, supunând-o şi la perversiuni sexuale.

Pe biata femeie de abia o cunoscuse prin intremediul unui amic de -al său. Cu o seară înainte de producerea faptei, cei doi au fost în vizită la femeie.

Acum poliţiştii hunedoreni încearcă să dea de urma violatorului .

Bărbatul riscă de la 3 la 10 ani de închisoare.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro 

sursa observator.tv

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor