logo
RNTV Live

Alertă în Prahova. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, întrunit cu puţin timp în urmă

Vremea se schimbă radical! Cum va fi în weekend
Mihai Constantinescu

Alertă în Prahova. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, întrunit cu puţin timp în urmă

Autorităţile locale sunt în alertă în contextul emiterii de către ANM a avertizărilor de COD PORTOCALIU si COD ROȘUcare vizează județul Prahova.

Pentru a preîntâmpina situaţii nedorite, la ora 14:30, a avut loc ședința extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. S-a decis operaționalizarea Centrului Județean de Coordonare si Conducere a Intervențiilor, activarea grupei operative la sediul ISU Prahova, concomitent cu activarea Centrului Județean de Comunicare și Informare Publică.

În cadrul ședinței au fost analizate starea drumurilor naționale și județene, pregătirea utilajelor și mijloacelor de intervenție, stocurile de materiale antiderapante.
Au fost transmise circulare către Comitetele Locale pentru Situații de Urgență în vederea instituirii serviciului de permanentă la sediile autorităților publice locale și monitorizarea evoluției situației, anunţă reprezentanţii ISU Prahova.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/20-de-autoturisme-au-ramas-blocate-pe-drumul-spre-cota-1400/?fbclid=IwAR1bBkGLnhfjT04hkN4tUwcuN1BDKUAfBxHzPKO6gAR1TXl71FYVrmL_NLA

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor