logo
RNTV Live

Alertă în Mizil! Un bărbat cere ajutor pentru a-și găsi tatăl!

plecare voluntara
Erika Stoica

Alertă în Mizil! Un bărbat cere ajutor pentru a-și găsi tatăl!

Ieri., în jurul orei 22.00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Mizil au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că, tatăl său, DUMITRU ION, în vârstă de 73 de ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliul din orașul Mizil și nu a mai revenit.

Semnalmente: greutate aproximativ 90 de kg, înălțime aproximativ 1,70 metri, ten deschis, ochi căprui, păr brunet scurt cu calviție, în zona arcadei ochiului drept prezintă o cicatrice, iar pe partea inferioară a antebrațului stâng are un tatuaj ce reprezintă o persoană de sex feminin.

La momentul plecării era îmbrăcat cu o bluză de culoare gri, geacă din fâș albastră, pantalon tip blugi de culoare albastru, pantofi negri și fes negru.

Persoanele care pot oferi informații cu privire la persoana în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor