logo
RNTV Live

Alertă! Avarie la OMV PETROM PETROBRAZI

rafinaria-petrobrazi–acum_21104400
Mihai Constantinescu

Alertă! Avarie la OMV PETROM PETROBRAZI

Reprezentanții CJ PRAHOVA anunta că în urmă astazi s-a produs o avarie la OMV PETROM PETROBRAZI, la instalația de Cracare Catalitică. Avaria a fost anunțată prin apel 112 .
Din primele informații obținute de la fața locului, avaria s-a produs ca urmare a căderii de tensiune din stația electrică proprie a operatorului, astfel s-a oprit accidental funcționarea cazanelor de abur ceea ce a condus la oprirea forțată a mai multor instalații tehnologice.


În procesul de repornire al instalației tehnologice de Cracare Catalitică, ca urmare a unor defecțiuni tehnologice la sistemul de separare catalizator de gazele arse, acestea nu au mai urmat traseul de filtrare , ceea ce a condus la eliberarea în atmosferă de pulberi de catalizator (praf de culoare albă) cu miros sfecific acestuia provocând disconfort locuitorilor din împrejurimi.

Procesul de repornire este în continuare în desfășurare în vederea asigurării atingerii parametrilor de funcționare, operatorul estimând un interval de cca 4 ore.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor