logo
RNTV Live

Alertă! 12 bebeluşi au fost diagnosticaţi cu stafilococul auriu

stafilococul auriu, două penisuri
Mihai Constantinescu

Alertă! 12 bebeluşi au fost diagnosticaţi cu stafilococul auriu

14 bebeluşi născuţi la maternitatea Giuleşti din București au ajuns în ultimele zile la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii ‘Grigore Alexandrescu’, 12 dintre ei fiind infectați cu bacteria stafilococ auriu. 6 dintre acești copii au rămas internați.
Purtătorul de cuvânt al Spitalului Grigore Alexandrescu, Raluca Alexandru, a declarat, pentru HotNews.ro, că unitatea medicală a sesizat Direcția de Sănătate Publică în acest caz.
Primăria Capitalei și Spitalul Clinic de Obstetrică și Ginecologie ‘Panait Sârbu’ (Maternitatea Giulești) arată, într-un comunicat, că “resping ferm acuzațiile apărute în presa referitoare la presupusa infectare a celor 10 nou-născuti și solicita rectificarea informațiilor eronate”, dar admit că “în prezent, la Spitalul Clinic de Obstetrică ți Ginecologie Panait Sarbu se derulează o investigație epidemiologică pentru a stabili dacă există o legatură între nașterile celor 10 bebeluși și informațiile apărute în presă”.
Foto cu carater ilustrativ
bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor