logo
RNTV Live

Alcoolemie de Cartea Recordurilor în Prahova. Nu este singura problemă gravă descoperită de oamenii legii. Au fost luate măsuri drastice

Mihai Constantinescu

Oamenii legii sunt şocaţi. Au descoperit un bărbat la volan cu o alcoolemie uluitoare. Nedoritul record a fost adjudecat  de un conducător auto de 61 de ani, din comuna Măneciu, care a fost depistat de polițiști pe DN 1A, în localitatea Teișani, etilotestul indicând 1,31 mg/l.

Acesta fusese inițial depistat circulând în localitate cu viteză peste limita admisă

De asemenea, au fost constatate alte 2 infracțiuni rutiere, respectiv conducători auto depistați al volan sub influența băuturilor alcoolice.

Toți trei au fost conduși la spital pentru prelevarea de mostre biologice de sânge, în cauză fiind deschise dosare de cercetare penală.

Și la Sinaia a fost executată o acţiune rutieră pe raza stațiunii și pe DN 1, în scopul prevenirii și combaterii cazurilor de depășire a regimului legal de viteză.

Au fost controlate 17 autovehicule și s-au aplicat 18 sancţiuni contravenţionale (17 pentru conducători auto și una pentru un pieton). Valoarea sancţiunilor a fost de 5.510 lei.

La rost au fost luaţi nu doar şoferii ci şi şi pietonii și bicicliștii din mai multe zone ale judeţului. Pentru neregulile constatate au fost aplicate 140 de sancțiuni contravenționale (35 pentru depășirea vitezei legale, 21 pentru pietoni, 23 pentru bicicliști etc.), în valoare totală de 27.145 lei. Ca măsuri complementare au fost reținute cinci permise de conducere.

 

foto cu caracter ilustrativ

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor