Alarmă în Kiev – Soția șefului serviciului de informații militare, victimă a otrăvirii

marianna_budanova
Theo Tănăsescu

Marianna Budanova, soția șefului serviciului de informații al Ministerului Apărării din Ucraina, Kiril Budanov, a fost victima unei tentative de otrăvire. Potrivit unei surse din cadrul serviciilor speciale, Marianna Budanova se află în prezent internată în spital, conform informațiilor furnizate pentru RBC-Ucraina.

Conform declarațiilor unei surse pentru publicație, ca urmare a unei perioade îndelungate de sănătate afectată, soția șefului GUR a fost internată în spital. În prezent, tratamentul este în etapa finală, iar Marianna se va afla sub supravegherea atentă a medicilor.

Persoana interlocutoare a indicat că femeia a primit diagnosticul de afectare prin metale grele. Astfel de substanțe nu sunt folosite în mod obișnuit în viața de zi cu zi sau în activitățile militare. Prin urmare, utilizarea acestora poate sugera probabilitatea unei tentative de otrăvire.

Sursa precizează că în prezent nu se cunoaște dacă a fost vorba despre o otrăvire singulară sau dacă Marianna a fost expusă la otrăvire în etape, pe o perioadă de timp.

La momentul actual, se desfășoară o anchetă referitoare la presupusa tentativă de asasinare a soției șefului serviciului de informații al Ministerului Apărării.

Mai multe informaţii găsiţi aici.

COREP 07 SRL - Firma de constructiiblejoigratielanovacgristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor