logo
RNTV Live

Ajutor pe fonduri europene care duce la sapă de lemn DJ, soliști și tehnicieni/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Ajutor pe fonduri europene care duce la sapă de lemn DJ, soliști și tehnicieni

Un ajutor pe fonduri europene, venit pentru întreprinderile mici și mijlocii, i-a încurcat mai mult decât sa ii ajute pe mai mulți artiști din tara. DJ, soliști și tehnicieni, toți au depus documentația pentru un grant de 2000 de euro, pe timp de pandemie. Doar ca platforma IMM nu a funcționat corect și anumite documente care certificau plățile făcute nu au fost încărcate. Asa se face ca oamenii s-au trezit cu notificari pentru a returna suma primită, plus dobânzile aferente.

Ionut Plumb are 37 de ani, este solist vocal și DJ. A muncit nopți la rând pentru a-si îndeplini visul de a avea un studio propriu și tehnica necesară pentru evenimente. Când a auzit de ajutorul dat de la europeni prin intermediul Agenția Întreprinderilor Mici și Mijlocii a aplicat pentru a primi 2000 de euro, ca să își mai achiziționeze tehnica, având în vedere ca pandemia a anulat toate evenimentele. Desi a fost foarte atent la constituirea dosarului, povestește el, platforma prin intermediul căreia a transmis documentația nu a fost gândită corespunzător, asa ca s-a văzut bun de plata.

Astfel de somații au fost primite de alți peste 4500 de oameni, dintr-un total de 15.555 de cereri.

Ionut spera ca statul să recunoască greșeala platformei și sa le admită documentele justificative pe care le-a trimis pentru a demonstra ca au acționat corect.

Ionut spera ca statul sa recunoască greșeala platformei și sa le admită documentele justificative pe care le-a trimis pentru a demonstra ca au acționat corect.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/actiune-rutiera-acum-in-campina/

Vezi şi ttps://web.facebook.com/republikanews#:~:text=https%3A//republikanews.ro/vaccinarea%2Dcopiilor%2Dcu%2Dvarste…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/mai-multi-politisti-si-militari…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor