logo
RNTV Live

Ajutoarele alimentare de la Uniunea Europeană ajung astăzi la Ploiești/ VIDEO

Theo Tănăsescu

Ajutoarele alimentare de la Uniunea Europeană ajung astăzi la Ploiești.

Ajutoarele alimentare de la Uniunea Europeană vor ajunge joi la Ploiești.Beneficiari ai acestui ajutor sunt persoanele cu venit minim garantat, dar și persoanele care primesc alocație pentru susținerea familie.  În cazul în care nu toate pachetele sunt distribuite în prima etapă, pe lista suplimentară se regăsesc persoanele cu

Potrivit directorului ASSC Ploiești, Dan Dinu, fiecare pachet are o greutate de 25 de kilograme și va conține doar produse alimentare, considerate de bază, dar și gem de fructe dietetic și compot de fructe.

În total vor exista 2.247 de pachete cu alimente. Astfel, fiecare pachet include făină albă de grâu (5 kg), mălai (4kg), paste făinoase (400g. – 2 pachete), ulei (4 litri), zahăr (2 kg), orez (4 kg), conservă carne de vită (300g. – 5 buc), conservă carne de porc (300g. – 3 buc), conservă pateu de ficat de porc (200g. – 5 buc), compot de fructe (720 ml. – 2 buc), gem de fructe (360g. -1 buc) și gem de fructe dietetic (360g. – 1 buc).

Programul de distribuire al pachetelor urmează să fie comunicat de ASSC, după ce ajutoarele alimentare vor ajunge la Ploiești.

În primă fază,  pachetele vor fi distribuite în termen de 45 zile persoanelor care se află pe lista de inițială.  În condițiile în care vor rămâne pachete, acestea vor fi disTribuite celorlalte persoane care se încadrează în categoriile sociale eligibile în termen de 15 zile.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor