logo
RNTV Live

A ajuns la Steaua… dar în Bulgaria!

57bdf3c795f9cf286f1ad925
Cristian Anghelescu

Fostul antrenor al Pandurilor, Edi Iordănescu, va fi prezentat oficial astăzi, în capitala Bulgariei, acesta ajungând la un acord cu una dintre cele mai cunoscute echipe ale țării, TSKA Sofia.

Acesta va lucra alături de Alexandru Radu, Ionuț Stelescu și Bogdan Pârvu, staff cu care a colaborat și până la finalul sezonului trecut la Pandurii Târgu Jiu, cu care a terminat pe locul al 3-lea în Liga 1.

În Bulgaria, lidera momentului este Cerno More Varna, iar Edi Iordănescu va debuta pe banca lui ŢSKA acasă, contra lui Lokomotiv.

ŢSKA Sofia, care are 31 de titluri naționale în Bulgaria, se află acum pe locul al 4-lea, după 4 etape și are cu un punct mai mult decât marea rivală, Ludogoreț – calificată în grupele Champions League! – la care sunt legitimați românii Keșeru, Moți și Prepeliță.

Înainte de a semna, antrenorul român a cerut să aibă o discuţie cu liderii suporterilor, pentru a discuta despre proiect şi despre nevoia de sprijin.

“Este important să existe un contract strâns cu suporterii. Am lucrat la Steaua, în România, un club cu o mulţime de fani şi ştiu cât de importanţi sunt ei în viaţa unei echipe. Vreau să am o colaborare bună cu aceştia şi, împreună, să ne atingem obiectivele. Echipa fără suporteri nu înseamnă nimic, e ca un trup fără inimă”, a spus tehnicianul, conform 7dnifutbol.bg.

sursa foto: cska sofia fc

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor