logo
RNTV Live

Ai peste 65 de ani și locuiești în Ploiești? Poți suna la Primărie pentru a solicita sprijin

Oana Stoica

Odată cu restricțiile impuse de Ordonanța Militară, bătrânii de peste 65 de ani nu mai au voie să iasă din casă decât în intervalul 11 – 13, pentru cumpărături.

Pentru a ăi ajuta să limiteze ieșirile din casă, reprezentanții municipalității s-au gândit să îî ajute pe bătrânii din oraș.

Mai exact, a fost alocat un număr de telefon la care bătrânii pot cere sprijin.

Primăria le vine în ajutor bătrânilor și pentru a le face cumpărăturile.

Ploieștenii în vârstă de peste 65 de ani, fără susținători sau apropiați, pot solicita sprijin pentru asigurarea proviziilor (apă, alimente sau medicamente) la numărul de telefon 0749.149.966, de luni până sâmbătă, între orele 08.30-15.30, pe perioada instituirii stării de urgență.

Reprezentanții Administrației Serviciilor Sociale Comunitare Ploiești vor prelua apelurile telefonice și vor acorda sprijin și consiliere ploieștenilor în vârstă.

Pentru mai multe detalii despre ce condiții trebuie să îndeplinească cei care solicită ajutorul accesați: http://www.ploiesti.ro/comunicate/2020/23a.03.2020.pdf

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor