logo
RNTV Live

“Ai nas pentru așa ceva, ori te lași!” Ziarul PLOIEȘTII la ediția cu numărul 2000

277574337_2759957790979495_9133932719804759808_n
Daniel

2000 de ediții si tot atâtâtea emoții atât pentru cei care au știut să mențină standardele unei prese de bună calitate.

Ei sunt jurnaliștii Ziarului Ploieștii care se bucură că după atâta timp mirosul de cerneală proaspată scoasă din tipar vine la pachet cu informații, reportaje și știri care definesc un jurnalism făcut ca la carte.

Nu a fost ușor, dar nici greu. A fost o muncă alimentată de pasiune și perserverență, într-o industrie unde materia primă, informația, a avut de suferit în ulltimii ani. Dar au reușit! Nu o spunem noi, ci miile de exemplare care au tinut vie o societate întreagă!

2000 DE EMOȚII Nu aștepți. Tot timpul e acolo. Îl simți, îl miroși și, de multe ori, te lovește el pe tine. Un zvon, o sursă ori, pur și simplu, ți-l aduce un…”porumbel”. Ai nas pentru așa ceva, ori te lași. Unii îi spun fler. Alții se umflă în pene că e talent. O fi. Mai mult una, mai puțin alta, cert este că de îndată ce-l apuci de coadă, ți se zbate în minte, apoi în vene și sfârșește în inimă. Nu poți dormi. Bâțăi din picior, bei cafea după cafea, sudezi păcătoasele de țigări și… te mănâncă palma să-l dai afară. Iei o coală, condeiul și te apuci de el. De fiecare dată este la fel. Ori te face el pe tine ori îl faci tu pe el. Asta este povestea lui: a subiectului de presă. Mereu, aceeași. Sute de ziariști, zeci de mii de zile și nopți muncite, sute de mii de coli de hârtie scrise, milioane de suflete bucurate…totul adunat în acești 30 de ani de Ziarul Ploieștii. Astăzi sărbătorim numărul 2000 al singurului ziar dependent de…cititorii lui. Dacă a fost greu, eu vă răspund că da, dar a fost frumos! Fiecare apariție a fost o emoție. Una care îți dă energia să mergi mai departe și, întâmplător sau nu, ne-a ajutat să devenim cel mai longeviv ziar prahovean care, și astăzi, apare pe hârtie. Iar pentru asta, DA! Suntem mândri…Că nu ne-am dezamăgit înaintașii, că v-am ținut lângă noi în toți acești ani și că ne-ați ajutat să ne facem meseria onest, drept și cu dedicare. Pentru ce a fost, ce este și, cu voia lui Dumnezeu și a voastră, o să mai fie mult timp de aici încolo, în numele colegilor și colaboratorilor ZIARULUI PLOIEȘTII,VĂ MULȚUMESC!

Acesta este mesajul postat de către Marius Marinescu, directorul General al Ziarului, la ediția cu numărul 2000 a publicației ploieștene.

La mulți ani, Ziarul Ploieștii!

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor