logo
RNTV Live

Aglomerație la Serviciul Public Comunitar de Pasapoarte Prahova, în zi liberă. Surprize pentru copii/VIDEO

Mihai Constantinescu

Aglomerație la Serviciul Public Comunitar de Pasapoarte Prahova, în zi liberă. Surprize pentru copii.

Copiii au umplutiri holurile Serviciului Public Comunitar de Pasapoarte Prahova. In mod normal, functionarii ar fi avut liber de la stat, insa institutia a ales sa marcheze prin munca Ziua Internationala a Copilului. Astfel, doar micutii au avut ocazia sa le fie emise documentele de calatorie. A fost aglomeratie mare, iar pentru a le face asteptarea mai placuta conducerea institutiei si reprezentanti ai Prefecturii Prahova au avut o sumedenie de suprize pentru cei mici.

Aglomerație la Serviciul Public Comunitar de Pasapoarte Prahova, în zi liberă. Surprize pentru copii

Inca de la primele ore ale diminetii sute de copii, insotiti de parinti, au luat cu asalt Serviciul Public Comunitar de Pasapoarte Prahova. Doar pentru ei au fost emise documente de calatorie la ghiseele institutiei.

Munca angajatilor de la ghiseu a fost una mai anevoiasa. Micii beneficiari au fost mai greu de convins sa se aseze pentru a fi fotografiati.

Desi initial in institutie trebuia sa functioneze doar doua ghisee, conducerea Serviciului Public Comunitar de Pasapoarte Prahova a lucrat miercuri cu toate cele cinci posturi operationale pentru emiterea documentelor de calatorie pentru minori.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor