logo
RNTV Live

Agentul șef principal de poliție Cătălin Amuza triumfă la Bucharest International Half Marathon and 10K

7bf0eaaa-11b0-4b5b-ac4d-2fc708446b44
Erika Stoica

Ieri, în cadrul Bucharest International Half Marathon and 10K, un eveniment de prestigiu inițiat de campioana olimpică de maraton Constantina Diță, agentul șef principal de poliție Cătălin Amuza a strălucit prin performanțele sale atletice remarcabile.

Alături de colegii săi din echipa “Trupa lui Fane”, compusă din Cătălin Amuza, Puzderică Vali și Ștefănescu Flavius, Amuza a cucerit locul întâi la general în proba de 10 km, consolidându-și reputația de campion național la atletism.

Victoria echipei “Trupa lui Fane” a fost o demonstrație clară a determinării și competitivității acestora, timpurile individuale ale membrilor echipei fiind cumulate pentru a obține rezultatul final.

Pe lângă performanța echipei, Cătălin Amuza s-a remarcat și în proba individuală, clasându-se pe locul 14 la general și pe locul 4 la categoria +40. Cu un timp impresionant de 35 de minute și 40 de secunde, cu un ritm de 3,29 km, Amuza a demonstrat nu doar agilitatea sa atletică, ci și determinarea sa de neclintit.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor