logo
RNTV Live

Agenția pentru Protecția Mediului Prahova avea un mod de operare similar cu al unei structuri de crimă organizată? / VIDEO

Theo Tănăsescu

Agenția pentru Protecția Mediului Prahova avea un mod de operare similar cu al unei structuri de crimă organizată?

Gradul de corupție este extrem de mare în Prahova. Afirmația îi aparține fostului șef al Gărzii naționale de Mediu, Octavian Berceanu. Invitat în emisiunea Proces Verbal, Berceanu a vorbit depre poluarea din județul nostru, dar și despre controalele de acum un an, când conducea Garda de Mediu. Octavian Berceanu susține că a constatat atunci că Agenția pentru Protecția Mediului Prahova avea un mod de operare similar cu al unei structuri de crimă organizată.

Prezent în sudioul Ploiești TV, în cadrul emisiunii ”Proces Verbal”, Octavian Berceanu, fostul șef al Gărzii Naționale de Mediu, a făcut acuzații extrem de grave la adresa unor instituții din Prahova. În urmă cu un an, cand conducea Garda de Mediu, Berceanu a efectuat mai multe controale în Prahova, timp de o săptămână, fiind însoțit de comisari din alte județe.

Practic, Octavian Berceanu, fostul șef al Gărzii Naționale de Mediu, spune că în urmă cu un an, atunci când director al APM era Mihaela Duță, activitatea era una jalnică. Mai mult, Berceanu merge mai departe cu acuzațiile și susține că modul de operare al APM Prahova putea fi asemănat cu cel al unei structuri de crimă organizată.

Octavian Berceanu susține că instituțiile abilitate pe mediu ar trebuie să fie mai active în județul aflat în topul celor mai poluate din tară. Mai mult, fostul comisar șef spune că mirosul din sudul Ploieștiului se resimte în Snagov și București. Și că pentru asta ar trebui făcute controale dure, în special la rafinăriile din zonă.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor