logo
RNTV Live

Agenţi de securitate sancţionaţi pentru că dormeau în timpul serviciului

dormeau foto Cronica de Iasi
Mihai Constantinescu

Agenţi de securitate sancţionaţi pentru că dormeau în timpul serviciului

Fiecare meserie are riscurile ei. Cea de agent de securitate, spre exemplu, presupune agilitate pe tot parcursul orelor de muncă. Greu, ar spune unii. Mai ales în acele ore ale nopţii când toropeala îşi spune cuvântul.

Poliţiştii ploieşteni au vrut să se asigure că agenţii de securitate îşi fac treba ca la carte, aşa că au desfășurat o acțiune pe linia respectării prevederilor Legii nr. 333/2003 R privind paza obiectivelor, a bunurilor, a valorilor și protecția persoanelor, la nivelul societăților comerciale de pe raza de competență.

Au fost verificate 20 de obiective asigurate cu pază fizică și au fost verificați cu privire la modul în care îşi îndeplinesc îndatoririle de serviciu 21 de agenţi de securitate. Patru dintre aceștia au fost găsiți dormind, motiv pentru care au fost sancționați contravențional, cu amenzi în valoare de 400 de lei.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/ce-spune-veolia-despre-posibila-prelungire-a-contractului/?fbclid=IwAR0AEjKQ7xJew8jSjje-vrQ0htCSgpgHVBlr-ClttzWcCjstEaHBHpwGfUo

Foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor