Află unde s-a deschis o cafenea ce aparține unei pisici! Desigur, cu tema cafenelei de pisici.

pisica
Constantin Corina

Inspirată de pasiunea ei pentru animalul blănos, Naeema Mea’bed a deschis săptămâna aceasta „MEOW Cat Cafe” în Fâșia Gaza, sperând să le aducă iubitorilor de pisici puțină bucurie.

Cafeneaua, prima de acest gen din Gaza, este în întregime tematică de pisici, cu oglinzi și vaze cu flori, precum și afișe cu cele 14 pisici rezidente care sunt disponibile pentru oaspeți, adulți sau copii, pentru a se juca.

Pisicile, a spus ea, sunt un „antidepresiv natural”.

„Multor oameni le plac pisicile, dar nu știu unde să le țină sau unde să se joace cu ele, așa că le-am făcut acest loc, unde pot veni, să fie fericiți și să-și scape de stres, chiar și pentru doar cinci minute și apoi să plece fericită”, a spus ea.

Cafeneaua găzduiește în principal pisici persane, dar și angora turcească și feline hibride.

Pentru Hala Abu Maghaseeb, în vârstă de 14 ani, care până acum nu și-a convins părinții să-i facă rost de o pisică de companie, cafeneaua a fost o surpriză plăcută și binevenită în vacanța de vară.

“Este un proiect frumos, vin să eliberez stresul. Îmi plac pisicile”, a spus ea.

Unii din Gaza au fost mai puțin impresionați, argumentând pe rețelele de socializare că majoritatea locuitorilor sunt prea săraci pentru a saluta un astfel de proiect.

Dar patronul cafenelei Rewa Abdel-Hadi, în vârstă de 20 de ani, l-a apărat.

„Pisicile sunt creaturi care trăiesc cu noi și simt frică, foame și sărăcie. A avea oameni care le îngrijesc este o idee minunată”, a spus ea.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.


COREP 07 SRL - Firma de constructiiblejoigratielanovacgristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor