logo
RNTV Live

Află câte locuri scoate la concurs, anul acesta, Şcoala de Agenţi de Poliţie din Câmpina

scoala de politie admitere
rnews

Dacă anul trecut, Şcoala de Agenţi de Poliţie “Vasile Lascăr” din Câmpina scotea la concurs un număr record de locuri ( 700), pentru admiterea 2017, unitatea are cu 200 de locuri mai puţin, adică 500. Dintre acestea, aşa cum prevede legea, 22 de locuri sunt rezervate candidaţilor de etnie romă şi altor minorităţi.

Cererile de însciere se depun până pe 21 iulie 2017. În ceea ce priveşte probele de concurs, ele au rămas aceleaşi ca şi în anii trecuţi: cele două prob eliminatorii ( testarea medicală şi proba sportivă) şi proba scrisă care va consta într-un test grilă la limba română şi o limbă străină ( engleză ori franceză).

În sesiunea din 2016, pe cele 500 de locuri vacante s-au înscris peste 3000 de candidaţi din întreaga ţară. Trierea s-a făcut imedait după probele sportive, când aproximativ 1000 de candidaţi au fost declaraţi ” respinşi” fiindcă nu întruneau criteriile necesare admiterii.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor