logo
RNTV Live

AFI Ploiești dă startul maratonului cumpărăturilor și al premiilor de sezon

A FI Cea Mai Buna Versiune a Ta
Mihai Constantinescu

În perioada 10 mai – 27 iunie, clienții care fac cumpărături de minimum 200 de lei în AFI Ploiești și înscriu bonul în aceeasi zi pe https://www.afi-ploiesti.ro/campanii-active/afi-cea-mai-buna-versiune-a-ta/, au șansa să câștige, prin tragere la sorți, unul dintre cele 6 vouchere de cumpărături oferite săptămânal, fiecare în valoare de 150 de lei.

În cele șapte săptămâni dedicate stării de bine și bucuriei, maratonul cumpărăturilor și al premiilor începe la AFI Ploiesti în magazinele pentru copii – Noriel, Smyk all for kids, magazin certificat LEGO – continuă în magazinele preferate ale adolescențior – Cropp, Kenvelo/Timeout –  dar și în cele iubite de întreaga familie – Lee Cooper, US Polo.

Detalii în regulamentul disponibil pe www.afi-ploiesti.ro.

Cu ocazia Zilei Copilului, cei mici vor avea parte de o surpriză extraordinară, cu premii, care îi va bucura pe micuții ce vor vizita centrul comercial, însoțiți de părinți sau bunici, începând cu 1 iunie.

AFI Ploiești contribuie la A FI cea mai bună versiune a ta și prin noutățile cu care și-a întâmpinat clienții în prima parte a anului: relocarea librăriei Cărturești într-un spațiu mult mai generos, deschiderea primului magazin Mango din județul Prahova și inaugurarea magazinului Pepco. Urmărind canalele de social media ale AFI Ploiești, clientii mall-ului pot afla din timp surprizele pe care centrul comercial le pregătește în perioada următoare.

AFI Ploiești sustine shopping-ul responsabil. Fii cea mai bună versiune a ta purtând mască de protecție, folosind dezinfectantul aflat la îndemână la intrarea în mall și în fiecare magazin, spălându-te des pe mâini și păstrând distanța fizică de cel puțin 2 metri.

La AFI Ploiești ai zeci de motive să zâmbești pentru A FI cea mai bună versiune a ta vara aceasta!

George IonescuCOREP 07 SRL - Firma de constructiitermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor