AFI Gift Card … pentru că știu ei mai bine ce își doresc!

  AFI Ploiești a prelungit valabilitatea cardurilor cadou

  AFI Gift Card este cadoul perfect care poate fi oferit celor dragi sub forma unui card valoric, încărcabil cu orice sumă (între 50 și 10.000 lei). Astfel, sărbătoriții sau cei cărora vreți să le mulțumiți pentru că au fost alături de voi în această perioadă pot opta pentru produsele pe care le preferă, utilizând direct AFI Gift Card. Alegerea le aparține…pentru că știu ei mai bine ce își doresc. Cu atât mai mult cu cât mega reducerile din magazine le oferă posibilitatea de a achiziționa și mai multe produse la prețuri foarte bune.

  În plus, toți clienții care au avut un AFI Gift Card încă valabil la data de 20 martie 2020 se pot bucura de toate beneficiile oferite de acesta încă 4 luni de la data expirării.

  Posesorii AFI Gift Card sunt invitați să profite de ofertele speciale pregătite de magazinele partenere din AFI Ploiești. Fie că își doresc să adauge noi piese vestimentare garderobei de vară, să achiziționeze produse de beauty cu SPF ridicat pentru zilele toride sau să le ofere celor mici diverse seturi de jucării care să le provoace creativitatea, reducerile de până la 70% oferite de partenerii AFI Ploiești sunt irezistibile.

  Pentru mai multe detalii despre AFI Gift Card, accesați www.afi-ploiesti.ro/gift-card/.

  Spor la shopping!

  Totul e bine când ne revedem cu bine! #AFIInSiguranta

   

   

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here