logo
RNTV Live

Aerosmith, trupa americană își amână concertele! Solistul trupei a suferit răni grave la corzile vocale

R
Constantin Corina

Solistul trupei rock Aerosmith, Steven Tyler, a fost diagnosticat cu sângerări la corzile vocale și a fost obligat să-și amâne șase concerte din cadrul turului de adio al trupei.

„Sunt devastat să vă anunț că am primit ordine stricte de la medic să nu mai cânt pentru următoarele 30 de zile. Am suferit răni la corzile vocale în timpul concertului de sâmbătă, iar ele au dus la sângerări. Vom trebui să amânăm câteva dintre concerte pentru a putea să revenim și să vă oferim spectacolul pe care îl meritați”, a transmis cântărețul într-un mesaj scris adresat fanilor săi cu bilete la concert.

Trupa Aerosmith trebuia să-și încheie turneul audio în ianuarie 2024, dar acum acesta se va încheia în februarie din cauza reprogramărilor. Când au anunțat turneul “Peace Out” în luna mai, trupa a descris-o ca pe “cea mai grozavă experiență a vieții noastre”. Până în prezent, Aerosmith a susținut doar trei concerte.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

George IonescuCOREP 07 SRL - Firma de constructiitermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor