Adrian Mutu, fostul echipier al Petrolului, este noul membru al echipei FRF!

adrian mutu FRF

Adrian Mutu, fostul echipier al Petrolului, este noul membru al echipei FRF!

Fost fotbalist al Petrolului, internațional român Adrian Mutu va ocupa funcția de manager sportiv în zona tehnică a Federației. El va avea ca principală responsabilitate relația echipei naționale cu cluburile din țară și din străinătate.

Golgheter all-time al primei reprezentative cu 35 de goluri marcate, la egalitate cu Gheorghe Hagi, și jucător emblematic al echipei naționale cu 77 de meciuri pentru România, fostul mare internațional Adrian Mutu devine de astăzi membru al echipei Federației Române de Fotbal.

Declarația lui Răzvan Burleanu, președintele FRF

“Experiența extraordinară pe care Adrian Mutu a acumulat-o la cel mai înalt nivel al fotbalului european pe durata carierei de jucător reprezintă garanțiile unui succes. Îi urez bun venit și am convingerea că împreună vom reuși să întărim parcursul proiectului FRF de dezvoltare a fotbalului românesc” a spus Burleanu.

Declarația lui Adrian Mutu

“Sunt foarte bucuros să mă pot alătura unei echipe în care cred și să am oportunitatea de a lucra alături de profesioniști pentru performanțele fotbalului românesc în care m-am format și m-am afirmat ca jucător. Trec într-o nouă etapă a carierei mele și simt că e nevoie să contribui cu tot ceea ce am învățat pe teren și în activitatea ulterioară la succesele echipei naționale” a spus Adrian Mutu, managerul sportiv al FRF.

sursa foto: frf

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bursa de valori educationale – Liceul Simion Stolnicu, Comarnic-CN “Nicolae Iorga”...

25 MAI 2020 TIME ALERT cu Liceul "Simion Stolnicu" si CN "Nicolae Iorga" Vălenii de Munte Elevii din Comarnic si Valenii de Munte pot studia...