logo
RNTV Live

Adrian Mitu a devenit campion intercontinental!

adrian mitu golden fighter craiova
Cristian Anghelescu

Adrian Mitu a devenit campion intercontinental!

România a terminat la egalitate duelul cu Surinam din cadrul galei Golden Fighter de la Craiova.

Main event-ul galei i-a adus faţă în faţă pe Adrian Mitu şi Marvin Sansaar, aflat la a 100-a luptă a carierei. Adrian Mitu a primit centura intercontinentală WKU la categoria 77 kg, după ce l-a învins pe Sansaar, aflat la al 100-lea meci din carieră. Românul a făcut un meci spectaculos şi a câştigat prin decizie unanimă.

Gala televizată, meciuri spectaculoase

Au fost multe meciuri spectaculoase în cadrul celei de-a doua ediţii a galei televizate Golden Fighter! Românii au luptat de la egal la egal cu compatrioţii lui Remy Bonjasky, Ernesto Hoost sau Marco Pique.

În vârstă de 18 ani şi la doar al 3-lea meci la profesionism, Joni Mate a fost nevoit să abandoneze lupta cu surinamezul Artur Jashkul. S-a reatras in prima repriză, după ce s-a accidentat la genunchi.

La rândul său, Blejd Lennart a controlat în ring meciul cu Mihai Tudorie. Acesta îl înlocuise cu numai 2 zile în urmă pe Roberto Cercel, accidentat la antrenament.

Prima victorie a României a fost adusă de Alexandru Irimia. Campion naţional de kempo, bucureşteanul l-a trimis la podea în repriza secundă pe Kani Ingiohairo, renumit pentru KO-urile pe care le reuşeşte prin lovitura de picior. Surinamezul a continuat lupta, dar a pierdut prin decizie unanimă.

sursa: digisport

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor