logo
RNTV Live

Adrian Câciu dezvăluie informații esențiale pentru toți posesorii de carduri de energie din România: Perioada de Valabilitate și Detalii Importante!

adrian_caciu
Iorgu Theo

Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Adrian Câciu, a anunțat joi prelungirea termenului de valabilitate al voucherelor pentru energie până la 31 martie 2024, comparativ cu data inițială, care era 31 decembrie 2023.

„Veste bună pentru cei care sunt beneficiari ai voucherelor pentru energie, am prelungit valabilitatea până la 31 martie 2024, așa cum anunțasem, am formalizat această măsură, astfel încât beneficiarii, gospodăriile vulnerabile, să poată să plătească facturile la energie cu aceste vouchere până la 31 martie 2024, termenul inițial era 31 decembrie 2023”, a spus Câciu la finalul ședinței de Guvern. Acesta a precizat că prelungirea valabității acestor vouchere a fost aprobată în urma unor concultări cu Comisia Europeană.

George IonescuCOREP 07 SRL - Firma de constructiitermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor