logo
RNTV Live

ADOR cere Primăriei Ploiești retragerea dreptului de viză CFPP pentru Nicoleta Crăciunoiu

nicoleta craciunoiu
rnews

Alianța pentru Drepturile Omului din România (ADOR) a solicitat, ieri, printr-o adresă depusă la Registratura Primăriei Ploiești, „deblocarea situației din Primăria Ploiești unde se încalcă prevederile art. 11 din OG 119/1999, privind controlul financiar preventiv atribuindu-se în mod ilegal, considerăm noi, dreptul de viză CFPP dnei Crăciunoiu Nicoleta”. Motivele invocate de ADOR sunt următoarele:
„- În mod sistematic, creează conflicte și blochează activitatea în domenii și instituții subordonate primăriei municipiului Ploiești prin neacordarea vizei CFPP. Ne referim aici la CSM Ploiești, unde a refuzat să dea viza CFPPpentru rectificările bugetare solicitate pentru desfășurarea activităților sportive, motiv pentru care echipa de baschet nu mai există, cea de handbal feminin este aproape desființată, copiii și juniorii nu primesc indemnizațiile garantate de legea sportului, sumele aferente participării la competiții nu sunt acceptate nici ele ș.a.
– Timp de mai multe luni a blocat activitatea de deratizare, dezinsecție și dezinfecție din municipiul Ploiești, refuzând să acorde viza CFPP pentru achitarea contravalorii serviciilor, fapt care a pus în pericol sănătatea populației
– S-a opus acordării mărcilor Petrolul către Asociația Petrolul 52, creând animozități cu suporterii echipei fanion a Ploieștiului care puteau degenera, invocând evaluarea mărcilor pentru a bloca un proiect de HCL”.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor