logo
RNTV Live

ADOLESCENȚI DIN PLOIEȘTI REȚINUȚI PENTRU TÂLHĂRIE CALIFICATĂ

talharie-cu-un-cutit
Oana Stoica

La data de 17 septembrie, polițiștii din cadrul Secției nr.2 de Poliție Ploiești au depistat un al treilea tânăr bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie calificată, faptă comisă la începutul lunii august a anului în curs.

Mai exact, la data de 9 august, în jurul orei 02:30, în timp ce se aflau pe o stradă din municipiul Ploiești, trei tineri cu vârstele de 17, 19, respectiv 21 de ani, cu ajutorul unui obiect contondent, ar fi încercat să lovească un tânăr în vârstă de 17 ani, acesta din urmă ferindu-se, fără a suferi vătămări corporale.

Ulterior, de teamă, tânărul de 17 ani le-ar fi dat o brățară din aur pe care o avea asupra sa.

Doi dintre tinerii bănuiți de comiterea faptei, cei cu vârstele de 19, respectiv 21 de ani au fost depistați de polițiști la data comiterii faptei, față de aceștia fiind luată măsura reținerii pentru 24 de ore, iar ulterior aceea a arestării preventive pentru 30 de zile.

Cu ocazia depistării celui de-al treilea tânăr, în urma audierii conform procedurilor și a materialului probator administrat, și față de el a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, iar astăzi a fost dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției nr.2 de Poliție Ploiești, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor